21 Temmuz 2011 Perşembe

Hazırlık maçı yarıda kaldı

Hazırlık maçı yarıda kaldıFenerbahçe ile Shakhtar Donetsk takımları arasında yapılan özel karşılaşma, 67. dakikada taraftarların sahaya girmesiyle yarıda kaldı.

Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk ile oynadığı hazırlık maçı esnasında taraftarların, basın mensuplarına madeni para ve pet şişe atmaları üzerine basın tribünündeki ve saha içindeki basın mensupları dışarı çıkartıldı. Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ve yöneticiler, taraftarları sakinleştirmeye çalışıyor. Fenerbahçeli yönetici Ali Koç basın tribününe gelerek gazetecilerden sahayı terk etmelerini rica etti, bu istek üzerine basın tribünündeki gazetecilerle saha kenarındaki foto muhabirleri statı terk ettiler.

Maçın ikinci yarısında sahaya giren bir taraftar oyunun durmasına neden oldu, daha sonra diğer taraftarlarda sahaya girince maç yarıda kaldı.

TARAFTARLARIN SAHAYA GİRMESİ NEDENİYLE HAKEMLER SOYUNMA ODASINA GİTTİ
Fenerbahçe ile Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı arasında yapılan hazırlık maçı, taraftarların sahaya girmesi nedeniyle yarıda kaldı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçın 58. dakikada kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın fotoğrafları bulunan tişörtle 2
taraftar sahaya girdi. Bu taraftarların tribüne gönderilmesinin ardından karşılaşma devam etti. 67. dakikada ise daha fazla taraftar sahaya girince, karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile saha kenarında görüştü. Stat görevlileri ve futbolcular taraftarları sahadan çıkartmaya çalışırken, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç da taraftarları sakinleştirmek için sahaya
girdi. Yüzlerce taraftarın sahaya inmesi üzerine hakemler ve oyuncular soyunma odasına gitti ve maç yarıda kaldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder